;
Buradasınız: Anasayfa > Firmalar > EGEKROM ENDÜSTRİYEL MUTFAK CİHAZLARI İNŞ. TAAH. SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

EGEKROM ENDÜSTRİYEL MUTFAK CİHAZLARI İNŞ. TAAH. SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

Yetkili
:
Murat Arısoy
Şehir
:
İzmir
Tel
:
0232 282 09 73
Faks
:
0232 282 09 74
Adres
:
Kazım Karabekir Mah. 170/1 Sok. No: 27/2 İç Kapı No: 1 Torbalı/İzmir

Hakkımızda

1998 yılında sektöre küçük bir işletme olarak katılmıştır. Geniş ufku, müşteri odaklı yaratıcılığı, kaliteli üretimi, geniş ürün yelpazesi, anahtar teslim mutfak, yemekhane ve çamaşırhane parolasıyla 15 yıla yakın bir süredir konusunda uzman kadrosuyla hizmet vermektedir.

EGEKROM’un gelişme sürecinin temelinde, teknolojik çağdaş mal ve hizmet üretmek ürün yelpazesini sürekli genişletmek, müşteri memnuniyetini ön planda tutmak, üretiminde ve tasarımında kullandığı NC ve CNC destekli makinelerle her geçen gün kendini yenilemek olmuştur.

EGEKROM hammade mamul, yarı mamul, satın alımından üretimine, üretiminden müşteriye teslimine kadar olan tüm aşamalarda, satış sonrası müşteri hizmetlerinde kalite sisteminin ve sınırsız müşteri memnuniyetinin ön planda tutulması konusunu kendisine ilke edinmiştir.


Kalite Politikamız

EGEKROM ENDÜSTRİYEL MUTFAK LTD. ŞTİ. PROJEDEN MONTAJA ENDÜSTRİYEL MUTFAK TASARIMI, İMALATI ve MONTAJI PROJELERİNDE, İLERİ TEKNOLOJİYİ VE MODERN MÜHENDİSLİK ÇÖZÜMLERİNİ KULLANARAK KONUSUNDA UZMAN YÖNETİCİ KADROSU ve PERSONELİ İLE MÜŞTERİLERİNE ŞEFFAF, GÜVENİLİR ve SORUNSUZ HİZMET SUNMAYI İLKE OLARAK BENİMSEMİŞTİR.
TAKIM RUHUNU BENİMSEMİŞ ÖZVERİYLE ÇALIŞAN PERSONELİMİZ, KALİTEMİZİN TEMELİDİR. KALİTEMİZİN SÜREKLİLİĞİNİN TEMİNATITİTİZ ÇALIŞANLARIMIZ ve SUNDUĞUMUZ HİZMETTİR.
TÜM BİRİMLERDE, SÜREKLİ GELİŞME ve İYİLEŞTİRMEYİ UYGULAYARAK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ İLK HEDEF OLARAK KABUL ETMEKISO9001-2008 KALİTE YÖNETİM STANDART’ININ GEREKLERİNİ YERİNE GETİRMEK ve ETKİNLİĞİNİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRMEK, MÜŞTERİLERİMİZİN DEĞİŞEN ve GELİŞEN İHTİYAÇ ve BEKLENTİLERİNİ EN ÜST SEVİYEDE SAĞLAYABİLMEK, SEKTÖRÜNDE REKABET GÜCÜ YÜKSEK OLAN BİR FİRMA KÜLTÜRÜ OLUŞTURMAKTIR.